ADA BOJANA - SOBE, APARTMANI I AUTOKAMP

 

Hotelsko naselje na Adi Bojani se nalazi u jugozapadnom kraku ostrva pored nudističke plaže, a sastoji se od vila i bungalova. U hotelu «Ada Bojana» ** gosti imaju na raspolaganju tri tipa soba :Tip A (180 soba), Tip B (46 soba) i Tip L (70 soba).

Tip L : Sobe u Tipu L su najprostranije i idealne su za boravak porodice. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosjedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, televizor i terasu sa pogledom na more.

 

 

 

Tipa A : Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapano prema nudističkoj plaži i zapadno prema učću Bojane u more. Sobe u vilama su dvokrevetne ili trokrevetne, sa kupatilom i terasom i raspolažu sa klimom, televizorom i  frižiderom. Sve sobe i kupatila su renovirani. 

  

Tip B : Drveni bungalovi idealni su za boravak parova. Tri reda drvenih bungalova nalaze se u istočnom bloku hotelskog naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, a kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gdje je spavaća soba sa francuskim ležajem, toaletni sto i orman, klima, TV i mini frižider. Svaki bugalov ima malu verandu sa pogledom na more. 

   

Auto kamp «Ada» : Za sve koji žele da na Adi ljetuju u udobnosti sopstvenog smještaja, tu je još jedna od mini oaza za nudiste – auto kamp koji se nalazi pored ulaza u hotelski kompleks na ostrvu Ada. Kamp je udaljen od plaže manje od 100 m.  Noću je osvijetljen kandilaberima. Površina autokampa iznosi 54 000 kvadratnih metara, a može istovremeno da ugosti 220 ljudi.  Ima kupatilo sa 16 toaleta i 4 umivaonika. Raspolaže sa 56 priključaka za struju. Tu je i zajednička veranda sa nastrešnicom. Naspram kampa nalaze se recepcija i mini-market.